Konec léta mrazivého

Konec léta mrazivého

Anotace: asociace....řetězení myšlenek....oddávám se mysli...

Sbírka: S láskou bez lásky

Plakala bych,
ale nepláču,
nevím to jistě.

Nevyznám se v sobě,
či snad vyznám,
nechápu se.

Cokoliv píši,
snad nepíši,
je to halucinace.

Konec,
snad začátek,
nenormální.

Víří se,
v mé duši,
hromada asociací.

Pro nechápavé,
ne naopak chápavé,
tiusíce myšlenek.

Jak lehce,
může básník,
stát na okraji.

Povídám ti,
tak to nejde,
na krásné obloze.

Stojí žena,
na konci,
ne na záčátku.

Dokýtáš se,
pocitu ženy,
marnivé.

Tělo tančí,
ve víru vína,
za rosy.

Něžnost přichází,
za ní můra,
s nebesy.

Blouzním,
s bláznem,
po zpátku.
Autor Without Love, 15.03.2009
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak lehce,
může básník,
stát na okraji
...
***

21.06.2009 19:55:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí