Ctěme vodu

Ctěme vodu

Anotace: Tento další pokus jsem vytvořila po vzpomínce na horké prázdniny, je opět takové zadumaná,možná i trochu úsměvná.

Sbírka: Krajíc života

CTĚME VODU

Přešli jsme poušť a hledali trochu vody,
uviděli pár velbloudů,
ti vodu nepotřebovali.
Není pro nás života bez vody.

Vodu nám někdo vypil.
Možná to byli beduíni.
Kdybychom přišli dřív,
dostali bysme vodu,
kdybychom nebyli líní.

Jazyky se nám žízí sepily.
Voda byla našim snem.
Voda tak vzácná a drahá nám.
Rádi bychom se napili.

Tak proto ctěme vodu.
Voda je naše spása.
Bez vody není života.
Ctěme ji,
vždyť je to krása

( Ó Aláhu, dej nám vláhu)
Autor Káňátko, 14.10.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí