rok 2009

rok 2009

Anotace: pozn: jsem tvrdohlavý beran!!!!

ROK 2009

Rok dvatisíce devět
Bylo by lepší o něm nevědět
Je zvláštní jak oko ryby
Prý to jsou jen moje chyby

Kdyby ta ryba nebyla na slunci
Nepřežila by sluneční erupci
Topí se v lávě
Má na to vlohy
Berani to zvládají hravě
Ale nesnáší schody

Beran, co se topí v citech
Vidí zlaté cedulky na bytech
Beran uvěří všem
To ale není jeho sen

Je prostě takový
Vy jste zas makoví
Beránek se utopil
Beránek se asi opil

Lávou tak horkou s kusy ledu
Nesmí se slůvkem zmínit o svém medu

Medu jak citrón hořkém
Medu jak sůl sladkém
Kyselém jak chléb
Slaném jako led

Rok začal lednem
Leden skončil dnem
Druhý měsíc- bílý únor
Pro city nejhlubší ponor

Byly chvilky na hladině
Dá se mluvit o hodině
Kyslík ubývá
Erupcí přibývá!!!
Autor tessie from hell, 15.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za všechno můžou erupce na Slunci:)já to říkám furt...
básenka trefná... líbí

15.03.2009 21:20:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí