Miss Kiss

Miss Kiss

Anotace: (Subjektívne.)

Dnes ide miss,
úžasné, vyrobil ju lis?,
obdivujme každý rys,

tá je kúzelná, a tie plavky,
vie jazyky, má krivky, spĺňa požiadavky,
vystupovanie presné, divákovi dokonalé dávky,

je to tu. Pár diev Ťa má nadchnúť,
no cítiť dáko povrchnosť, komerčná pachuť,
nezaradené,ktoré plačú,úpejú, počuť ich clivo vzdychnúť,

lesk, krása, image, perfekcia,
ale možno chladné srdce, nátura. Kryje vhodná reakcia.
a tie, čo snáď zasluhujú, absentujú, smutná lekcia.

Ale už koniec! Vysielame! Stop! Akcia!

(ANO-REXIA!)

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 15.03.2009
Přečteno 254x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., kikis, Holis, Kapka, Jana M., Mbonita, Zasr. romantik, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, tak nějak souhlasím s komentářem viz níže.

29.03.2009 22:37:00 | NikitaNikaT.

realisticky vtipno-smutná

15.03.2009 23:31:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí