Letní láska

Letní láska

Anotace: Je to tady samé jaro, proto si dovolím zavzpomínat na léto. Můžu? Ne? Už je pozdě! Už je to tam, teda tady.

Sbírka: Špatně tajená láska

.

Na řece tišina,

leckterá hlubina,

kdejaká mělčina,

mnohá dívčina.

I pro ženy to platí,

každá se ztratí,

než se to zhatí,

vrhá se za tím.

Láska i beznaděj,

následky neviděj,

srdce je čaroděj,

pomalu povolej.

Povolí, ač nesmí,

s tebou se vyspí,

co můžou rozdají,

jen málo si nechají.

Hořce si zapláčí,

slzy ve svých očích,

smutné jsou a neví,

co s letní láskou si počít.

(když už je počato)

.
Autor Zasr. romantik, 16.03.2009
Přečteno 395x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, hezule, LucQa, s.e.n, Kars, Markéta Hl., Květka Š., Tacca, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tedy jo-smůla,hned následky.
Někdy štěstí zaspí.
Ale třeba to bude láska jako trám.

16.03.2009 15:04:00 | s.e.n

Jednoduchá, ale má ducha

16.03.2009 13:37:00 | Kars

Ta letní je pěkná.A aspoň to zdola nestudí.

16.03.2009 11:13:00 | Květka Š.

načít...novou...

16.03.2009 10:06:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí