Zápas

Zápas

Anotace: ...se životem...

V lítém boji zápasíme
víme, že se nespasíme

Někdy padnem na kolena
v jedné velké křeči
to nás někdy bolí
naše vlastní řeči

Jindy nás pak život kopne
někam kam jsme nechtěli
musíme se potom poprat
v sobotu i v neděli...

Nesmíme se vzdávat snadno
ikdyž padnem zcela na dno
jednou se nám uleví
až se život unaví...
Autor hezule, 16.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., zzlatý, maranika, WhiteSkull, Kapka, Mbonita, Psavec, labuť, enigman, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec hodně zabolel... básenka smutná, leč ze života... reálná.

19.03.2009 14:13:00 | NikitaNikaT.

To máš pravdu, a pěkně napsanou.

16.03.2009 18:30:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí