Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ....

Jsou naděje,
jsou víra.
Jsou to,co zahřeje,
a zároveň svírá.

Jsou bolest,
jsou strach.
Jsou největší neřest,
v našich životních hrách.

Jsou opora,
jsou šance.
Jsou důvěra,
ve šťastné konce.

Jsou mnoho,
jsou soubor skic.
Jsou všechno,
a zároveň nic...
Autor Aurora., 16.03.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Woski, Alasea, Kapka, WAYWARD, Petbab, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystihující a moc hezká báseň.

16.03.2009 18:18:00 | Kapka

Ale jsou tím, co nejde vzít...

16.03.2009 10:46:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí