Klaunův život

Klaunův život

Anotace: Jak je asi klaunovi, který se musí smát před lidmi, ale do smíchu mu vůbec není?

Kdo má přání a sny si tajně plní,
vím jistě, že toho láska jen tak nedohoní,
jde po duhové cestě tiše
a možná si i básně píše.

Neví co bude zítra, za rok,
jen na lásku má větší nárok,
úsměv a vlídné slovo je stále s ním,
nechodí plakat k ostatním.

Znáš ho jen veselého a samý smích,
on pláče doma a jen po nocích,
neptej se na jeho pravou povahu,
on ti nic neřekne,
na to on nemá odvahu.

Je smutný,
když ty ho nevidíš
a hledá přitom tmavou skrýš.

Je to klaun a od toho se čeká,
že pobaví a rozesměje každého člověka.

Jen zkus ted´ chvíli přemýšlet,
co klauni chtějí za pár let?

Já myslím,
že klidné a tiché místo
a od lidí pochopení a kolem domu čisto.
Autor BARBYE, 16.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: kouzelníček, hostmen, Kars, Kapka, WAYWARD, 5thelement, Květka Š., Jana M., Lilly Lightová, Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefa…:o)

30.04.2009 09:58:00 | kouzelníček

Hezky se četla, fajn básnička

16.03.2009 19:46:00 | Kars

Ty slzy na tváři ty šminkou nezáří
když klaun je smutný.
Smích je pro jeho práci ale nutný.

16.03.2009 12:40:00 | Květka Š.

Dobre napsano...Davam tip!

16.03.2009 12:21:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí