Běž už spát

Běž už spát

Anotace: spát,snit,jít....

Běž už spát
je pozdě na slzy
zbytečné je oplakat den
ať tě láska nemrzí
všechno vynahrádí sen
spánek léží v samotách
naději dává
den,né noc
netrap srdce vzpomínáním
spánek vždycky vítězí
i nad tebou
sny co zebou
sny co jsou
spokoj se s málem
něco zůstává
ztrácí v stinu,vejde hráč
zavři oči
spánek ti tvář vymění
jen už neplač
rano se ti s novou láskou
odmění
běž už spát
už je pozdě na slzy
smutek do snů nepatří
to se nezmění
tvé snění
venků zůstanou
Tak už spi
TAK UŽ SPI...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, WAYWARD, Kapka, kikis, malý lachtánek, labuť, Mbonita, Zelená okurka, BARBYE, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, sladký je spánek, když se podaří...

16.03.2009 17:48:00 | Kapka

uspavánka...nebít toho kafe, tak chrním :o)

16.03.2009 16:19:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí