Ráno

Ráno

Anotace: kráčí po hrobu noci...

hlubina nočního ticha
fontána prázdného náměstí
okamžik zrození den sluncem vítá
rukávem zakrytá zápěstí

hvězdy své na klíč zavřely oči
za nimi Vajda chystá se spát
mrazivý vítr korouhví točí
na flétny komínů dnes bude hrát

přišlo, ač nebylo zváno
mlha po dláždění slzy své roní
ospalé ticho propouští ráno
to hranu snům trolejbus zvoní...
Autor Buližník, 16.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, subrtka, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý... hezky se to čte a dává to smysl.

16.03.2009 19:14:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí