Domov

Domov

Anotace: ...

Domeček z karet,
hrad z písku,
domov ve věži.

Pocit pohody..
ale bez svobody?

Nedobytná pevnost,
vězeňská cela,
žalář... nejtemnější.

Sladký domov, sladký...
ale chci tu vůbec být?

Svobodu za okny sleduji,
plány spřádám,
stíny své měsíci dávám.

Pokojem tišše zní,
úplné zatmění...
Autor Jitinka, 16.03.2009
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí