Selfish chaos

Selfish chaos

Anotace: Jeden z mnoha výtvorů choré mysli.

Já jsem vše, co můžu být
Já jsem důvod, proč nemůžu žít
Jsme jen sellfish
Dobře to víš
Ale nevíš, co vím já
Moje mysl je jen má
Chaos ve vlastní hlavě
Jediné pravé soukromí
Nezvládám to právě – dnes
Tak mi to prosím promiň
Jen chaos a hlasitý křik
Za všechno ti dík
Pamatuješ si na můj řev?
Na ten překrásný zpěv?
Jen v mé hlavě
Je to vše právě - dnes
Autor D.Angel, 14.10.2005
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí