Daleko

Daleko

Anotace: daleko

Tak co čuráci? Chápete mně?
Jestli ne váš problém zas
Každý z jiné zkurvené země
Každý jiný zkurvený hlas

Zkuste napsat svoje slova
Stejně jako svět tu zhnijou
Pište si tu pořád znova
Tupé ksichty se za vás bijou

Je potřeba taky jít
Pro bomby celkem daleko
Na hlavu si kyselinu lít
Pro vejce tvrdé i naměkko

Možná nejsem básník dobrý
Jenom fascinuje mě tady to
jak ztratím chuť a přídám trochu zloby
Myšlenka zkurveně daleko

Být či nebýt? Tak to jo :-x
Nic pro mě není růžová
Jebat na to a jen tak hledít
přes hledí hledat hledanou......jebat na to!!!
Autor blister exist, 16.03.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí