Potatoe turtle

Potatoe turtle

Anotace: inspirováno životem

Veselá stoka v zvlhlých zdech podzemních
Po kolena v tekutině se ti snažím říci jen
S tebou jsem ochoten usnout - jsi můj hřích
Chci se už neprobudit - buď můj jediný sen

Na věky věkův "na čtyřech" ve voňavé stoce
Vím, hříchy světa už asi neposbírám bejby
Devatenácetosmdesáttři sčítám v každém roce
Na večírek s "pávem" na rozlučku šel bych...
Autor Mladý pán P., 16.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí