Když nic nepomůže…

Když nic nepomůže…

Anotace: ...

Žádná slova,
žádné činy,
nelze konat,
ani pocit viny.

Mé srdce naříká,
není jak pomoci,
vše se předem odmítá,
nejsou žádní proroci.

Žádná žena,
žádný muž,
láska utajena,
duše jen se suž.

Přikazuj si a zakazuj,
nedovol už nic,
odmítni a rozděluj,
už nemohu to víc.

Potkávám Tě v čase,
pohladím a obejmu,
mohu přijít zase,
ale chceš-li, odejdu.
Autor Jana Marie, 16.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí