Proč .....

Proč .....

Anotace: .....nic jsi nepochopil, příteli můj .....

Proč do očí říkáš mi pravdu,
kterou já dávno znám ....
Nic než přátelství já nečekala ...
Nečekala- přísahám .....

Jedinou větou na tisíc kousků
rozbil jsi můj ochranný štít ..
A já jen krásný akord souznění
slyšela uvnitř sebe znít ....

Jen brala jsem sílu z tvého objetí
a nečekala žádný slib ...
Bylo mi tak jako u táty ,
co říká- nebreč, holka, bude líp ....

Chtěla jsem čisté lidské přátelství
dávals mi sílu zvednout se a jít dál ...

Proč jen jsi dnes přišel
a jednou větou mi
tohle
všechno
vzal ???
Autor pavlis, 16.03.2009
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: Pišák, Makula, janewe, Lorraine, nejsembásník, Jana M., WhiteSkull, Štěpina G, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!
jsou z jiný planety... chlapi...

17.03.2009 11:08:00 | nejsembásník

Je moc smutné, když přítel nechápe a netuší...

16.03.2009 22:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí