Tak Máš?

Tak Máš?

Nemáš dlaně co by objali,
s rukama nataženýma ke světlu,
nemáš sen co dávno ti zebrali,
a můzy co v noci dělali ti ostudu.

Nemáš lásku abys lítal,
na vratkých lávkách budeš se houpat,
nemáš štěstí abys dýchal,
ve vlasních sračkách musíš se koupat.

Nemáš nehty co za ně špína se vleze,
ruku v ohni nikdy jsi neviděl,
nemáš světlo co objevilo by se v mlze,
a touhu za kterou by ses nestyděl.
Autor ta co bývala Andělem, 16.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Lady Carmila, Stoneman, kikis, padající do neznáma, Ágnes, Blázen? =), Nola77
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak co tedy má...?
Zvláštní...tolik toho nemá...a přesto má téměř vše (tebe - kdyby tě nezajímal tak o něm nepíšeš)

27.04.2009 09:47:00 | Lady Carmila

...jizvu na rtu...

17.03.2009 20:29:00 | Blázen? =)

tak si říkám, že i když nemám skoro nic, mám toho ještě hodně...

17.03.2009 12:49:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí