Melancholický ranní motýl

Melancholický ranní motýl

Anotace: Melancholický ranní motýl

Jedno oko.
Druhé oko.
Vstávej babočko!
Je jasné ráno.

Přestaň snít.
Jdi se umýt.
Křídla oprášit.
Tykadla vztýčit.

Nový den začíná.
Ten, kdo se válívá,
o hodně přicházívá.
Nové zážitky ztrácívá.

Tak ale tedy, sakra, vstaň!
Nebo mám na tě vzít zbraň?
Tvůj dlouhý spánek si bere daň.
Přijdeš o přenádhernou pláň.

Co si včera dělal,
že bys jen spal.
Něco si zase hrál?
Nebo ses s někým pral?

Tak či tak.
Ty nejsi ranní pták.
Jsi melancholický motýlek,
tak si zase lehni na znak.
Autor James Tony, 17.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí