Možná

Možná

Anotace: Možná

Tenhle text možná bude mít
samé možná.
Možná bych ho měl smést
ze stolů. Možná.

Možná to bude můj velký hit.
Možná si za něj koupím byt.
Možná z něho budeš blít.
Zlost na něho budeš mít.

Možná, to je to jedinečné slovo,
které mě dostane do pekla.
Možná ze mě udělá člověka bohatého.
Možná zaklepám na dveře Boha.

Možná, díky němu se neškatulkuji.
Možná, s ním si řekou života pluji.
Možná, to správně popisuje duši mojí.
Možná v ní najdeš podobiznu svojí.

Možná, to je ano či ne.
Možná, tím nic nezkazíme.
Když něco s ním slíbíme,
tak v klidu pak i vyplujeme.

Možná tenhle text nemá cenu.
Zapomeneš na něho, jak na ženu.
Možná tě k něčemu donutí.
Má to cenu, i když tě to prudí.
Autor James Tony, 17.03.2009
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Pandorra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovo "možná" je hned po vynálezu parního stroje největším objevem lidstva :)

13.05.2009 18:19:00 | Pandorra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí