Kat

Kat

Anotace: Po dlouhej dobe nakej prispevek,nebyl time no...x( O nepravém přátelství...

Jsi moje kamarádka,máš mě mít ráda!
Ale ty se mnou nejsi,
jen mi ničíš sny!
Kam odcházíš,proč mi ukazuješ záda?
Aha,tak takhle vypadá zrada!
Mělas být se mou. Měla ses za mě prát...
Ale ty jsi mých citů krvavý kat!
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 17.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí