Pohroma...

Pohroma...

Anotace: (22.2.2009)-dávám to sem se zpožděním :-D...EKOproblémy?

Všude se válí sněhové peří,
Zima - ať brzy ustane!
Od rána do noci - pořád jen sněží
ať už to, proboha, přestane!

Jaro už by mělo přijít,
nějak se však nemá k tomu.
Asi se už stihlo opít
a nemohlo dojít domů.

Pilo na žal, pilo z smutku,
protože Zima už dlouho vládne.
Vadí to nejen jí, ale všem, vskutku,
chtějí - ať Zimě korunka spadne!

Jaro se snaží, kvítky ven strká,
Zima je přemáhá snadno...
zpět do Země je lehce srká
a přináší nám jen chladno.

Brzy už budou střídat se na Zemi
pouhá dvě období roční.
Léto bude mocné, vše vysuší mi
Zima nastolí mrazíky noční.

Půl roku zima, půl roku mráz,
kdo by to vydržet měl.
Další půl - horko, žár, všude nesnáz,
bude to Pohroma, žel...
Autor B.a.r.b.a.r, 17.03.2009
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, kucky, Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí