pravidla moštárny

pravidla moštárny

Anotace: ,,

Mý čůro za pasem
má střenku z rohu
čepel severskou
i požehnání bohů
je ostrý jako kráva
a ruka pravá
...tasí.

Co asi uděláš?

Jak chirurg obřežu tě
za slova rtutě
tvý svaly naleštěný
já v mžiku pošlu k zemi

...Jsem pan Rose
ze St.Cloud´s.
Autor zenge, 17.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu mi klidně uřízni
stejně v ní nic není
však svaly naleštěný
se víc než mozek cení...

18.03.2009 12:12:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí