Ve snáři

Ve snáři

Anotace: alkoholem to začíná

Hlídky opilých vizionářů
ochabují den ze dne více
Rozmlať okenní tabulky
pozhasínej všechny svíce
a prohledej hodně snářů

Potom uvidíš za clonou
pochroumaných cingrlátek
opravdový tmavomodrý svět
tam i ryby v řece tonou
a vzduch je smrtící květ
co ti dává dítko na den matek
přičemž záhy mizí za oponou

Poslední kolonizátor dopíjí
nabíjí pušku střelným prachem
na zemi postava se svíjí
propocená strachem
před stojící harpyjí
pomalu zbarvuje se nachem

Tak přičichni k tomu květu..
Autor slečna Nefertiti, 17.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, Holis, kikis, enigman, labuť, WAYWARD, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dada

17.03.2009 23:01:00 | Pelican

...hmm...ST

17.03.2009 22:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí