Charakteristika osoby

Charakteristika osoby

Anotace: popis bratra

Sbírka: Zodpovězené otázky lidstva

Popíšu bratra jako kýč a nedosažitelný vzor,
však nos mu trčí někam pryč a ohýbá se za obzor.
A přisoudím mu vlastnosti všech hrdinů ze starých bájí.
A skryju jeho malosti a poměry co ženě tají.
A přisoudím mu postavu, jakou by každá socha chtěla.
A křiknu někam do davu, že ilustruje leporela.
A nenapíšu o něm ani, že se bojí přes plot skákat,
a že když jsme někdy sami, potřebuje se vyplakat.
Nic špatného nenapíšu, protože to je můj vzor
a s klidem se podepíšu pod můj 'protinormál' vzdor.
Autor mozec, 18.03.2009
Přečteno 4778x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabi, Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1527x precteno. wow

14.12.2009 00:56:00 | pigeon

Pro originalitu dávám tip.

18.03.2009 14:42:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí