Čarodějka

Čarodějka

Anotace: ...

Něco se stalo
Je tichá a bledá
a nemá už důvod k veselí

Taková nemoc
se vyléčit nedá
i kdyby doktoři věděli

Dělá, co může
to všechno je málo
a voni furt ne a ne zastavit

Je tichá a bledá
Tak co se jí stalo
Asi ji chtějí upálit...

Že zná tolik
krásných tajemství
Že jedniná z nich
má svůj vlastní sen
No odjakživa ten,
kdo něco ví...

musí být upálen..

***

Z popela stoupá dým
V mlze to zavání dehtem
Červánky jsou skryté v závoji
A když to nejde po dobrým
Tak SMRT I VAŠIM DĚTEM!
Že prý bezbranná...

Už se nebojí...
Autor jarmil, 18.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 16
Poslední tipující: hanele m., ziriant, Holis, zlomeny srdce, Lilly Lightová, lucajda89, Jana M., labuť, Markéta Hl., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má spád a dynamiku
zaujímavý záver
ST

21.03.2009 12:34:00 | zlomeny srdce

Zajímavě napsaná...tip!

19.03.2009 08:45:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí