..každodenní variace..

..každodenní variace..

Anotace: ..určitě znáte podobné typy..na něž by nádherné vznikaly klipy..:o))

..aby ten náš krátký příběh vůbec mohl začít,
musela to kačapinda zdatně zaonačit
(toužila se mermomocí slizkosluzně vtlačit,
tam, kde si dva v živobytí povětšinou stačí..)

V alkoholu jak se říká: každá druhá kráska..
Ženatej chlap rád se nechá k oblbnutí laskat
Smyšlená zní v obé uši křivdy cituzkazka,
jaký chudák na kolenou, když to doma praská..

Chopila se vhodné chvíle vhodny využití
(mužskej na dně do tenat se líp jak prase chytí)
lovkyně pak odporností těžko už se štítí
skrze slova pochopení promptně mění bytí..

Rychlý zátah do chomoutu, rychlé opylení
Názory i sliby slábnou, na nové se mění
Těžko hledat pro pantofla jakés rozhřešení
když se rázem pro povrchnost dokáže vzdát cenin.

Zblblá hlava utáhla se na vařené nudli!
V rámci klidu na předešlých dětem drsně škudlí
(školení by mohli dávat, jak se pečou štrúdly)
Pro veřejnost nežádanou naoko rač zchudli..

Přetvářka je jejich modla, klišé křížek zlatý
Spokojenost v rámci lásky dusí ostré dráty
Z nenávisti vznikl snadno verdikt předpojatý
který hrnou do extrému, až jim hoří paty..

Když se v hlavě neurodí, v nitru nevykřeše
Pak i problém sebemenší monstrózně je řešen
„Láska má svá synonyma“, dávám do depeše
„Z harmonie vzniká soulad“(když je jemně češe)..
Autor šuměnka, 18.03.2009
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Kapka, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je úžasně napsáno. Výstižně.

18.03.2009 18:23:00 | Kapka

...za St

18.03.2009 17:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí