VZPOMÍNKA NA MLÁDÍ

VZPOMÍNKA NA MLÁDÍ

Anotace: Vzpomínka na mladický život

Čas plyne dál,
tenkrát jsme byli mladí;
nevím kdo z nás vzdal,sny;
jak nás ženy hladí.
Klíčové dírky;
šmírování děvčat v šatně;
na to vše,co přinášelo radost;
vzpomínám si stěží;
vzpomínám si matně.
Chtěly jsme ty holky,z tátova kalendáře;
chtěly jsme je teď;
chtěly jsme je okamžitě;
mít vedle sebe,
mít je hlavně tady.
Nikdo nevěděl co z ženou dělat;
bál jsem se podívat do očí Báře;
sousedce,co měla vnady;
hledal jsem podnět,na stránkách snáře.
Až roky přinesly můj pohled z vrchu;
před rozchodem a po posledním styku;
ony jsou tvrdé i drsné na povrchu;
ovšem něžné a hebké při dotyku.
Čas plyne dál,
když jsme byly mladí;
někdo život vzdal;
ostatní jsou smradi.
Čas plyne dál,naše lásky stárnou;
na snáři leží vrstva prachu.
Někdo život vzdal;
holky stále mládnou;
jsou rozkvetlé
a plné nachu.
A já mám co jsem chtěl;
život ve stresu i strachu;
abych je všechny svedl;
a mohl si v klidu říct:

Tak tamtu;tu jsem taky měl...
Autor vynkyn, 18.03.2009
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí