PRO NADRŽENÝ

PRO NADRŽENÝ

Anotace: výčitky svědomí.....

Líbání,mazlení,něha a doteky;
večeře,kino,káva;normální průběh
jednoho rande;
tak jak to bývá,
jak se to stává.
Další dvě reprízy,další dvě schůzky;
u mě je napnutí,
ona má kůzlátka
v útrobách blůzky.
Domluva,telefon,zavolám v šest.
Byl jsem hodný?,zasloužím trest?!
Proč jsem si nevybral ze spousty cest;
teď čekám v čekárně;
na verdikt lékaře.

Úžas,vztek,nadávky;
nepotkám holku nepotkám;
už víc nespatřím její bradavky;
za chtíč se platí,
říkám vám;
teď však tančím v rytmu kapavky;
a křivky žen;
očima nehledám...
Autor vynkyn, 18.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Philosophic Theory, rozinky, Markéta Hl., Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvná, ale bohužel to tak občas chodí :)

18.03.2009 09:17:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí