Thanatos

Thanatos

Anotace: na koni Mortis jezdí...

tak pojď
jsem připraven
sundej svou kosu z ramene
a umaštěné vlasy nazad sčeš
mi prázdné důlky napři do očí
a dělej!
je dobře že už jdeš

máchni svou ostrou čepelí
přetni pás těla bílé svíčky
smuteční hosté tě pozvou k veselí
jsi šekem na dědické klíčky

svou hruď a plné bolu srdce
je všechno, co ti mohu dát
epitaf z básní tesaný na opuce
ukončí tebou po smrti můj hlad

já volal jsem tě, bys na svém koni přijel
poslední celebrito na bitevním poli
beztvářný škleb do tváře bez rtů vyjel
to zakroužil jsi kosou po okolí

tak dělej!
čiň své povinnosti
ať cesta v peklo mojí duši patří
bolí mě srdce
je plné lidské zlosti
svým stiskem paže Thanatos se bratří...
Autor Buližník, 18.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Thanatos, Chronos, Mars, Gaia či tři tváře Osudu, jsou ti jež na nás shlížejí . . .

29.03.2009 13:47:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí