...ve skrytu noci

...ve skrytu noci

Anotace: °°°°

............................................

Tahám z Tebe Tvé prohřešky minulosti
Tvé dávné nevěry
Ty přede mnou
Jde je snadněji strávit ve skrytu noci
Kdy není nám vidět do tváře

Proč jen se ptám?

Snad slast sebetrýzně
Snad touha zůstat nohama na zemi
a nepropadnout iluzím
jako už tolikrát...
Autor Manon.H, 18.03.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není dobré být ve vztahu, který víc bere než dává.

18.03.2009 20:00:00 | Jana M.

Rozumím a dávám tip.

18.03.2009 17:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí