Jsem...

Jsem...

Anotace: Nevím...

Jsem
posledním zrnkem písku
co zbylo na poušti,
sněhovou vločkou
co na slunci pomalu se rozpouští

Jsem
ubohou mátohou
jež cosi slepě ve tmě hledá,
věřícím bez Boha
co v naději marné k němu zraky pozvedá

Jsem
mouchou černou
děti utrhly jí křídla,
hlubokou vráskou
kterou se stáří vtírá

Jsem
květinou bez listů
nikdo jí nedal pít,
bezrukým houslistou
jehož tóny nemohou nikdy znít

Jsem
tenkou bílou nití
snadno se přetrhne,
bestií bez citu
co z řetězů zoufale se rve

Jsem
štastná asi jako rýha v zemi,
bílý tulipán špinavý od bláta,
velký muž jehož srdce těžké je a ze zlata,
snad slunce kterému vzali svit
Co z toho všeho já můžu být...
Autor Auril, 18.03.2009
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: Zbyněk.2, Churry, jedam, Holis, enigman, Psavec, Mbonita, Anne Leyyd, Lilly Lightová, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju

19.03.2009 10:45:00 | Auril

Supertipově napsáno...

18.03.2009 19:56:00 | Lilly Lightová

ST pro trochu víry...

18.03.2009 19:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí