velbloud

velbloud

Anotace: ..

Velblouda s hrby
jazyk svrbí
z něj pak v poušti
drby pouští

Prej říkal vráně
v karavaně
že zná země
kde jsou pláně
pod bílým prachem schovaný
ten prach studí
a na údy
lepí se jak těsto
zrovna čerstvě dělaný
na tom prachu
chodí sobi
tahaj náklad na saních
tahání je pro ně hobby
a jsou přez den samý smích
my chudáci v pustý poušti
co pod nákladem duše pouští
táhnem všechno na hrbech
v suchu,vedru,horkých dnech
prostě máme pech.
Autor zenge, 18.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sobi a velbloudi
jednou provždycky
dopravní prostředky
ekologický...

19.03.2009 13:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí