Pekelné tango

Pekelné tango

Anotace: ....

Tak náhlá to změna,
ze štěstí na utrpení.
Má modlitba prosebná,
teď změnila se v proklínání.
Moje vrásky ze smíchu,
teď změnily se na smuteční.
Prý žila jsem jen ve hříchu
a pomůže mi toto učinění.
Proklely mě do horoucích pekel,
nedaly žádnou šanci.
Vidím jen pár hořících světel
a ďábla, co vyzívá mě k tanci.
Tančím hořké, pekelné tango.
Pán temnot je blíž a blíž,
ostře říká
" Vzdoruj mi a okusíš bolest,
nebo poslechni a předemnou se sniž."
Má mě v hrsti, já nevím co dělat.
Jeho oči jsou tak černé,
né já nesmím se v ně dívat.
Jeho hlas je tak temný,
né já nesmím ho slýchat.
Jeho sevření...
Bože, já nemohu dýchat!
Prosím o spásení,
prosím tě bože.
Jeho sevření bodá,
jak ostří nože.
Jeho sevření ve mě život dusí,
možná je to osud,
možná to takhle býti musí...
Autor Sýkorka07, 18.03.2009
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, lucajda89, lovelienka, Ammazonic, Ariella13
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V patnácti? Asi těžká doba..

21.01.2014 17:44:29 | poeta

Některé takové bývají..

21.01.2014 22:20:54 | Sýkorka07

Děkuji za komentář, pokusím se to nevzdávat...je fajn vědět, že na to nejsem úplně sama, že za mnou stojí pár básničkových lidiček, kteří píší od srdíčka..na svůj věk píšeš moc hezky,tak pěkně piš dál a to tvé trochu zmatené období, vím o čem je řeč, mám dceru ve tvém věku,ale každý si tím musíme projít a najít sami sebe, držím palce...

20.03.2009 13:17:00 | lovelienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí