..prozraď mi..

..prozraď mi..

Anotace: ..prozraď mi hlouposti, jaký tvůj vzhled?? "sladký až přeběda - poznáš mne hned"

Sbírka: ..mimoděk..

Prozraď mi hlouposti, kde je tvůj zrod??
Zda vznikáš náhodou - či musíš vplout?
Zda sílíš z podstaty – z mysli – či tak,
že dané oběti ošálíš zrak?..

Prozraď mi hlouposti, záměr tvých cest??
Zda tím, kdo láká tě – necháš se svést?
Zda k těm, kdo vábí tě – přilétneš blíž
a jestli nadobro zůstáváš již?..

Prozraď mi hlouposti, jaký tvůj cíl?,
Zda těm, k nimž přirosteš – netrháš žil?
Zda tam, kde zdomácníš – nadvládu máš
a jestli ústy jich skutečně promlouváš?..

Prozraď mi hlouposti, zdroje tvých řad??
Zda ty, co přijímáš – učíš i lhát?
Zda ty, co ovládáš – nesaješ víc,
než-li i zdrávo je! Pak v mozku nic!..
Autor šuměnka, 18.03.2009
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Lea Aura, Holis, Lilly Lightová, Jana M., Mbonita, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v ní toho mnoho...Dávám ST !

19.03.2009 12:30:00 | Lilly Lightová

Blbost je bohužel věčná a jak již kdosi přede mnou řekl - nejhorší je srážka s blbcem.

19.03.2009 09:56:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí