Nevím

Nevím

Anotace: ...nevím co vlastně chci....

Nevím
Chtěla bych míti křídla
sem tam na květ sedat
voní mužským dechem
tenhle květ
jdu k němu přivonět
láká mne tato vůně muže
mne přemůže?
ach Ty vonný kvítku
díky za tisíce polibků
mé rty se pod nimy rozechvěly
co mi radíš,můj příteli
že mám zůstat na květu?
patří jen mě a né záletům?
napověz mi jarní vánku
jsem tu dobře
ne ve spánku?
sama nevím zdali zůstat mám
kdo pomůže mi
že zde zbytečně nejsem svá
ted patřím právě Tobě
ano,právě v téhle roční době
co není ani teplo ani zima
blouzní láskou naše těla
raději odlétnu
a jen smutkem na Tebe pohlédnu
už bojím se lásky
i když ráda mám vrásky
zdobí a dělaj krásu tváři
jen úsměv dodám
a opět má duše svobodou září...
Autor Quigleika, 19.03.2009
Přečteno 313x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Holis, AndyKo, Mario de Janiero, Mounkey, 5thelement, Rolnička, floreciente, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

22.03.2009 19:45:00 | jedam

Jedním slovem nádhera...ST

20.03.2009 13:58:00 | Mounkey

ST! za obah, vyjádřené pocit, myšlenky. Má to svou jistou hloubku a dumavost... líbí se mi to.

19.03.2009 14:46:00 | NikitaNikaT.

Moc krásně napsáno!
Supertip!

19.03.2009 11:15:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí