Neskutečný sen

Neskutečný sen

Anotace: (27.1.2009)

Zdá se mi to jak bláznivý sen,
jsi ve tmě světlo – bílé a jasné,
vážně jsi opravdová, nejsi přelud jen?
na skutečnost je to příliš krásné.

Štěstí mne radostně vějířem ovívá,
zavadilo o mne a od těch dob drží se mě,
jeho strůjcem je dívka, jež zelený šat nosívá
drž se mne prosím dál, navždy a pevně.

Pokud se tento sen stane i skutečností,
lásky se budeme držet, zničíme zbytečnosti,
vždy rád si vzpomenu na prvotní sen.

Zvědavě zkoumám tvůj pohled zasněný,
jsem z tebe stále ještě trochu omámený,
stále se tiše ptám – nezdáš se mi jen?
Autor démon zatracení, 19.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: kejtyyy, Holis, Mademoiselle Drea, Kapka, Lilly Lightová, Mounkey, Romana Šamanka Ladyloba, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To víš, že se Ti jen nezdám :P

20.03.2009 22:07:00 | Mademoiselle Drea

To víš, že se Ti jen nezdám :P

20.03.2009 22:07:00 | Mademoiselle Drea

Moc ti přeju ten živý sen, hezké.

20.03.2009 00:40:00 | Kapka

Krásné...
ST

19.03.2009 19:30:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí