Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: ...

Vždycky jsem chtěl
žít jenom ze slov a z nádechů
Tvého klínu
Když stlačíš mě v kolenou
pak mezi stehna
Budu na věky uvězněn
v rozkoši
minutovýho ticha
A do hlavy hřebíky
Sám jak lodní šroub
ze strany na stranu
když příjde bouře
Aby se nevědělo
co je to
láska
Na oči celofán
víš co chci
nedoufám
Projet se půlnoční tramvají
číslo vymysli si
jet a vlastně spíš plout
po páteři
až na konečnou
Dokud ta cigareta nevyhasne
jako tvá chuligánská
minulost
A dnes nebude zítra

Zavři oči



žiju naslepo
Autor Jasmin de Paris, 19.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: bosonožka, Holis, Renatka, Mango-Holka, Churry, teranosaur, Lacosta1, vapiti, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí