Tahle básnička

Tahle básnička

Anotace: ...

Tuhle básničku ti vyšiji na tvoji košilku
Hedvábnou nitkou mých slov lehoučkých
Posečkej okamžik vydrž jen chviličku
Do saténové košilky bílé jak mladý sníh.

Tak podej mi tu košilku a navleč mi niť
A já budu vyšívat jako královský krejčí
Nahotou tvé kůže do tmy mě sviť
Já vyšiji ti básničku nití nejjemnější.

A až to dílko v tvém náručí dokončím
Přečteš si potichu co všechno tam stojí
Do svitu měsíce tu košilku namočím.
O tvoji lásku moc má básničko stojím.
Autor Heroes, 19.03.2009
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenullinka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička.

19.03.2009 23:22:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí