Je to komedie, je to tragédie?

Je to komedie, je to tragédie?

Anotace: nerýmuje se, ale přesto jsem ji sem dala. Je o životě každého z nás (I když to v básni možná není vidět)

Dva velké, masivní závěsy
co to tak dlouho tajily?
mrtvý tam na trůně
oči se ztratily
jen namalovaná svatozář

dva velké, masivní závěsy
lidem stékají slzy smíchu
muž s namalovaným obličejem stále upadá
muzika hraje příjemnou melodii
a každý musí se smát

dva velké, masivní závěsy
odhalují dávné časy
kulisy dávno vybledly
v zapomenutém divadle vznáší se prach
a starý klavír už nemá co hrát
Autor Janika, 15.10.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A někdy ani není opona, děj se odehrává mezi svědky, drama v ulicích má své zápletky...

15.10.2005 19:56:00 | Krtica

:) pěkná :)

15.10.2005 16:35:00 | Lenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí