Je to pryč...

Je to pryč...

Anotace: (19.3.2009) Eldhar: narazila jsem v počítači na vzkaz, který jsi mi psal skoro před rokem a na básničku od Tebe...málem jsem se rozbrečela...proč? vždyť už je to pryč :-)

Půl rok vzpomínek mi zbyl...
Vzpomínám a vše si vybavím...
Tvou vůni, lásku, jakýs byl...
Trhlinku v srdci nespravím.?.

Srdíčko zhojení si žádá...
Je to těžké i po tom roce...
Duše vždy do deprese spadá.?.
K cíli se blížím krok po kroce...

Stačí na něco od Tebe náhodou narazit...
Vzpomínky jsou u mě stále...
Dárečky, básničky, zprávy; ten parazit -
- sedí mi v srdci dále...

Všechny ty časy řeším
už jen ve vzpomínkách...:-)
Vzpomínám v dobrém...:-*
Je to pryč...

Co dál?!?
Autor B.a.r.b.a.r, 19.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Albertinka, kucky, Psavec, Helena Buchtová, embryo v hlave, Kapka, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí