Inhevitable suicide

Inhevitable suicide

Anotace: S vyčištěnou myslí to nejlépe kreslí.

Byl pozdní večer - venku sníh
Kolem jen slzy a drnčení kocoura
V šíji zmije krut páchal hřích
Už nějakou dobu cítím v sobě netvora

Jekyll a Hyde jak králici z hrudního koše
Vstávat a párat lidské představy ochablých
V jednom jízda apokalypsy, krok světlonoše
Přec hrdliččin zval k zbožnosti jen smích

Ztráta koření do života kluka v akci
Ponořen v hrnci duševní samoty - vřu si
Každá rada si vyžaduje tučnou transakci
Má drahá buď ráda že ještě nejsme na kusy

Bezbolestné mučení, bez pomoci bos
Ohyzdná pauza mezi zrodem a skonem
V pepsinech nelidskosti máčím si nos
S přítelem při těle - se psem či s koněm

Byl života podzim, pod zimnou peřinou
Veselé barvy před smrtí, plameny svíček
Radosti z očí už se teď moc neřinou
Byl předzim života, jako seschlých babiček

Za hlavou záhlaví- odhozené letem světem
Už nikdy se nenarodit, a jak tak jak jsem
Věřím, že života chutě s podzimem smetem
Věřím, že žil jsem svůj tichý requiem za sen
Autor Mladý pán P., 20.03.2009
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: CyaNide, WAYWARD, Kapka, rezina
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fíííha :o je to....jak jen to říct....je to krásné a luxusní :) fakt super! :D

21.03.2009 10:49:00 | CyaNide

...je bezvadná ST

20.03.2009 12:15:00 | WAYWARD

Pěkné, zajímavě napsané.

20.03.2009 11:08:00 | Kapka

Začátek mě dostal, jen závěr šel kolem mě...

20.03.2009 05:24:00 | rezina

abych rekl pravdu, po prvnim precteni ve me vykvetly rozporuplne reakce, druhy pokus vyznel uz o dost kladneji.. i kdyz to nejspis je tim alkoholem, vyvolal si ve me docela zajimavy boj.. takovy ten romanticky dualismus, mozna az fatalni determinaci kontrastu.. mohlo to byt za tip, ale "z"kon ti to podelal.. :) ale i tak, supr nocni pocteni

20.03.2009 01:27:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí