Slzy lásky

Slzy lásky

Anotace: sladká bolest

Sbírka: Slzy lásky

Slzy lásky

vosk ukapává ze svíček
slzy derou se zpod víček
slzy poznání a úžasu
prsty zapletené do vlasů
bolest sládnoucí na jazyku
provinilý úsměv hříchu
otevřená ústa ve slasti
dlaně zdrojem radosti
touha sedá mu na řasy
zachytává se o vlasy
pokožka vonící po růži
nehty kreslící po kůži
v něze a krutosti zakleti
ve víru vášně prokleti
Autor Ali.King, 20.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Spadlá z nebe, 5thelement, Kapka, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Šantir, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to něco do sebe,pěkná.

20.03.2009 10:40:00 | Květka Š.

jak krasne... melodicke, souhra pocitu...

20.03.2009 09:19:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí