Dělník moře

Dělník moře

Anotace: ..............

Dělníka moře
pálí mořská sůl
hnusná příchuť
písečných vln
rozežírá jeho vnitřnosti
je jen loutka
loď má vlastní cíl
nikdo jí nevelí

drsná krajina
plná modrého ledu
je ve snu
nebo sen v jeho hlavě

tři neděle v týdnu
modlí se k bohu
čeká ho tajemné
magické eldorádo
na konci světa
v ledové pustině

brzy zmizí do
propadliště bezmoci
předčasný pohřeb
muže,který se rozpadl

když přečetl
slovo o všem
slovo o slovu.
Autor Vlk v rouše, 20.03.2009
Přečteno 246x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, labuť, slečna Nefertiti, kikis, NikitaNikaT., LucQa, Zasr. romantik, nejsembásník, Květka Š., UCET KE ZRUSENI, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST'! působivá.

20.03.2009 18:45:00 | NikitaNikaT.

ST ... zaujalo to,

20.03.2009 09:10:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí