Smrt

Smrt

Anotace: ..

Tak stává se, že člověk ztrácí co v životě měl tolik rád,

vždyť život náš je tolik krátký, co hezké bylo je už pryč,

čas utíká zadními vrátky, ty marně hledáš od nich klíč,

a u srdce tě tolik bolí, však slzy vyplaví zlý sen a zase je tu nový den,

a já tu stojím vedle tebe a vždycky blízko budu stát,

tak usměj se a osuš slzy, vždyť ten kohos měl tolik rád,

ten neopustí srdce tvé, ten navždy s tebou zůstane...
Autor lovelienka, 20.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Sýkorka07, jedam, Psavec, Ďábel sám, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za obsah, kterému velmi rozumím.

20.03.2009 14:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí