Večery příliš dlouhý jsou…

Večery příliš dlouhý jsou…

Anotace: (o ABSTINENCI..z jiného úhlu pohledu:)

"V kredenci mi dřepí láhev
jako skřítek toužící přeškrtat mé motlitby."
/Charles Bukowski/
***
Večery příliš dlouhý jsou…

když musím stát přísně na nohou
když nemohu se skleničkou
pohodlně spočinout

Večery příliš dlouhý jsou…

když musím stát v pozoru
před každou myšlenkou
čelně čelit
netišit ji sklenkou

Večery příliš dlouhý jsou…

když pracně vymýšlet
každý pohyb nohou
při sklence
naplněné vodou –
Autor Andrea Vatulíková, 20.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 19
Poslední tipující: Zpátky, Unyle Pěl, vapiti, jedam, TERezicKA, Radek.oslov.Šafárik, Lukáš Rymeš, lucajda89, Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale někdy se zdájí krátké,když není člověk sám,pěkné

23.03.2009 06:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí