Kolik je krás? Jen jedna!

Kolik je krás? Jen jedna!

Anotace: Ne, nechci už psát anotace :-)

KOLIK JE KRÁS? JEN JEDNA!

Letních zázraků je málo
Však mně štěstí přálo
Koukám na Tvou fotku stále a stále
Jsi jak bílý klavír v černém sále.

Jsi světlo, které se mi rozzáří
Pojď se mnou do června i do září
Letním vlakem pojedem spolu
Křížem krážem, nahoru a dolů.

Jahůdka, co zdobí celičký les
I tajemná bříza a snový vřes
Přišla ke mně, zrovna já
Má mě snad ráda … má?

Krásná ústa, ruce i řasy
Jsi patnáct divů krásy
A až přijdeš mi do snů
Já nebojím se a v klidu usnu.

Už slunce vyšlo a já sám v domě
Až napíšeš, klid vstoupí do mě
Mám tě rád jako kdo jiný
Omlouvám se za své zlé činy.

Omlouvám se všem, ale tys jen jedna
Jsi mé Eso i šťastná červená sedma
Konečně Tě mám, skoro na dosah
Ten onen, to jsem já, v život dík Tobě doufá.
Autor Zasněný básník, 20.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 17
Poslední tipující: slečna.závist, Duhová, Darkkitty, Anne Leyyd, Danik, strašidýlko-střapatý, Terulienka, Květka Š., Anitta, Emira, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, povedla se ti! Dávám ST! :)

22.03.2009 12:39:00 | Anne Leyyd

Nádherná...na takovýhle básničky máš vážně talent:)

21.03.2009 11:48:00 | Dev_LATea_princess

preco prave 15 divov krasy?

20.03.2009 21:27:00 | Terulienka

:-) Nádhera..nemám slov..Opravdu krásná..a ty přirovnání krásně hřejí na srdíčku..nejde popsat slovy,jak je krásná..Děkuju ti hrozně moc!

20.03.2009 19:15:00 | WerunkaaXD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí