Nekrofil

Nekrofil

Anotace: Tak přihazuju zas něco z tech starších, co byste čekali? :D berte to s humorem ;)

V trávě potají,
Krůpěje rosy,
To andělé plakají
A oni jdou bosi.

"Pojď a otoč se zády
A neříkej nic,
tvé oči mě svádí,
Chtěl bych víc.."

Když prsty svírá
Tu zvlholou zem
A kůži si sdírá,
Je to jak sen.

Jeho dech se zrychluje,
Ona už nevnímá,
Takhle se miluje,
Už oči zavírá.

Poslední vzplanutí
Zpěněné krve
a máchnutí perutí
Rychlé a tvrdé.

Vzdychala, vzdychala,
To ještě dýchala.
A teď už nevzdychá
A ani nedýchá.

Leč přišli dva,
Odchází jeden,
Už padla tma,
A přišel leden.

Mrtvá tam leží
Už někdy od léta,
Vánek je svěží
A jaro odkvétá.

Rok s rokem se sešel
a on zas v trávě klečel,
Líbal svou milou,
Už trochu shnilou.

Chcete-li fakta
Byl to nekrofil.
Občas tudy chodím
A to Vám povím:
Asi i pedofil...
Autor Alisha, 20.03.2009
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila :D I když trošku jiný humor...

20.03.2009 22:00:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí