Návod

Návod

Anotace: ...

Být potvora, to bych si přála,
Být potvora, na výsluní bych se hřála.
Být potvora, necítit lásku a pochopení.
Být potvora, pro ni nic svatého není.
Být potvora, nezabývat se láskou.
Být potvora, život je pohou sázkou.
Být potvora, chechtat se lidem do tváře.
Být potvora, kdo jen to s klidem dokáže?
Autor Fenn, 21.03.2009
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekecej, nepřála. Nebo jo? Ruku nevsadím, ale prst jo! Obrazně.

21.03.2009 22:58:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí