zrovna my.

zrovna my.

Anotace: ..nocni poezie.

0:33.
Jestli ty dnešní slzy už nejsou včerejší,
pláču do telefonu,
krabice kapesníků,
teď už vím..
jaký to bejvá.
Počítám dny
a nic z toho nemám.

Vodka s džusem,
milenec v kuchyni,
toulám se Prahou
a utíkám před vlastním stínem,
miluju se s pěnou kávy.
A doma na mě nikdo nečeká.
Noci jsou nejhorší.

Dneska nechám rozsvíceno,
kdybys mě hledal,
stočená do klubíčka,
zraněná,
zasypaná vinou a špínou,
špinavá a laciná.

Usmolená poezie,
zmrzlina a zase jen zmrzlina,
kafe,
krabička cigaret se točí na stole,
víno
a ubohá patnáctka.
výsměch.
každou vtěřinu se mění milion věcí.
proč zrovna my.

/vidíš, už se ani neptám./
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: pavlis, callowsick, Michal Kvido, Fighting Dreamer, Kapka, AndyKo, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobrá sakra

28.03.2009 18:40:00 | Michal Kvido

*

21.03.2009 16:43:00 | Layla.

zaujala ma tak, že si ťa chcem čítať ďalej
prehrabem sa tvojou históriou :)

21.03.2009 13:11:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí