Zkoušky se blíží

Zkoušky se blíží

Prý mezi světy
pěti otazníků
mám tančit po bílých
klapkách

vražedné nucení
povinností bez světla

září
- beznaděj

točící židlička nad zasněženými
oktávami
halí se do tmy

Rozcházející se stupňující
pláč...
nad tančící dvojcí
opuštěnou

deset nohou
jedna duše
...myšlenka na pomstu

po hůlce
Vesele kluše

vrátit pomluvy

K výškám se snáší
ohlasy zhůry..
nebe se zatahuje

točím se níž
a níž

*po pěti linkách*

jak mě to unavuje...

Tížená opora snění
při kázání o lepších
pro některé

nechává mě chladnou
Počkám si na časy
až smíchy z tváří
jim spadnou

---brzy

/Civění z povzdálí
s očekáváním neúspěchu
vrátím jim úder
Odejdu bez posměchu?/

...to těžko
Autor padající do neznáma, 21.03.2009
Přečteno 248x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, nrocinu Jednorožec, enigman, strašidýlko-střapatý, Házté, Kubino 2, Květka Š., NikitaNikaT., Petbab, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, oč přesně jde... báseň na mě působí chmurně, lehce procházím mezi řádky... a je mi smutno.

21.03.2009 19:26:00 | NikitaNikaT.

To vyjde,určitě...

21.03.2009 15:40:00 | Květka Š.

přečtena jedním dechem.. povedla se ;-)

21.03.2009 13:56:00 | Caracol

Maky to dáme, musíme, i když to pujde těžko, taky se mi chce z toho brečet, ale nesmíme se dát...

21.03.2009 13:48:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí